Hoe gaat het nu met sporten?Hoi allemaal, ben ik weer! Ik ben een klein beetje laat met deze update. Mijn laatste update was in september vorig jaar, whoopsie (ik heb het even gecheckt). Schandalig, toch?! Ik wilde deze update eigenlijk begin januari al schrijven, maar omdat het sporten zeg maar *kuch kuch* er gewoonweg niet in zat, leek het mij ook niet zinvol om er over te schrijven. Maar zoals je kunt zien ben ik weer bezig. Deze foto maakte ik vanmiddag tijdens mijn rondje, want ik ben vandaag weer begonnen met hardlopen!

Wat voelde het onwijs lekker om mijn hardloopschoenen aan te trekken. Of nou ja, niet helemaal. Wat voelde het onwijs lekker om weer thuis te komen en het gevoel te hebben even lekker bezig te zijn geweest. Vanochtend scheen het zonnetje heerlijk de huiskamer in en toen bedacht ik me dat het tijd was om weer wat te gaan doen. Dus nadat ik de boodschappen voor grootmoeder had gedaan, heb ik ze aangetrokken en heb ik de deur achter mij dichtgetrokken. En daar ging ik dan. Oortjes in, het nieuwe nummer Shape of you van Ed Sheeran aan en gaan met die banaan!

Ik kan wel merken dat ik er weer helemaal in moet komen. Ik ben al maanden bezig met een beginners schema omdat die verdomde shin splints telkens terugkomen. En terwijl ik eigenlijk al op 5 min rennen 1 min rust zat, kon ik nu weer beginnen met 1 minuut rennen. Maar hé, ik ben tenminste weer bezig en wie weet gaat het opbouwen nu wel wat sneller (dat hoop ik in ieder geval).

Het hardlopen heb ik dus weer opgepakt, maar hoe gaat het nu met de sportschool? In januari ben ik begonnen bij mijn nieuwe sportschool, maar ik moet eerlijk zeggen dat ik maar moeilijk weer in het ritme kom. De eerste paar weken ging ik maar 1 keer per week, terwijl ik bij mijn oude sportschool soms wel 3 of 4 keer per week ging! Na een week of 4 kreeg ik persoonlijk en lichamelijk wat problemen waardoor het voor mij even niet mogelijk was om überhaupt te sporten. Ik had er helemaal de energie niet meer voor. Dus heb ik in de maand januari helemaal niet gesport. Op de wintersportvakantie na dan – dat telt ook, toch?! De wintersport is immers de reden dat ik weer zin kreeg om te bewegen!

Ondanks dat ik de afgelopen maanden dus wat minder gesport heb, bleef ik wel afvallen. Inmiddels weeg ik om en nabij de 60 kilo en daar ben ik helemaal gelukkig mee. Ik voel mij weer helemaal gelukkig en happy in mijn lijf. En… ik heb mijn doel van vorig jaar dus gewoon gehaald! Ik wilde 5 kilo lichter 2017 in en dat is me gelukt! Ik ben inmiddels al ruim 7 kilo kwijt! Op mijn blog blijf ik alsnog over hardlopen en het sporten schrijven, want dat vind ik heel erg leuk om te doen. Wie weet lijk ik dan ooit misschien een beetje op mijn favoriete hardloop-blogsters Annemerel (Annemerel.com) en Japke Janneke (japkejanneke.nl) – ja, in m’n dromen misschien, haha!

See you soon!

3 thoughts on “Hoe gaat het nu met sporten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge