Ik ga stoppen met bloggen…

… althans op dit blog. Maar niet getreurd want ik heb een gloednieuw blog: www.isselemee.blogspot.nl waar je al mijn avonturen verder kunt volgen. De reden dat ik ga stoppen met deze blog is dat ik voor de hoeveelheid artikelen die ik op mijn blog schrijf of schreef moet ik nu eigenlijk zeggen, ik de hosting van mijn eigen website te veel geld vind kosten voor die paar artikelen die schrijf enkel voor mijn eigen plezier. Daarom heb ik besloten om over te gaan op een gratis blog, want dat voldoet prima! Ik zou het leuk vinden als je een kijkje komt nemen op mijn nieuwe blog!

www.isselemee.blogspot.nl

Zie ik je daar?

2 thoughts on “Ik ga stoppen met bloggen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge